Kis türelmét kérjük, az oldal töltődik.

Adatkezelés és Adatvédelem

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

A www.footballfactor.hu internetes site-ot üzemeltetető tiszteletben tartja a személyes adatok védelméhez fűződő alkotmányos alapjogot, amelynek tartalma szerint mindenki maga rendelkezik személyes adatainak feltárásáról és felhasználásáról.

 

Különös figyelmet fordítunk a szolgáltatások igénybevételéhez szükséges, az általad rendelkezésre bocsátott személyes adatok megszerzése és feldolgozása során az 1998. évi VI. törvény (az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strasbourgban, 1981. január 28-án napján kelt egyezmény kihirdetéséről), valamint az 1992. évi LXIII. törvény (a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról), az 1995. évi CXIX. tv. (A kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név,- és lakcímadatok kezeléséről) és a 2011. évi CXII. törvény (az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról) fokozott betartására.

 

Tiszteletben tartjuk a levéltitokra vonatkozó jogszabályokat. Személyes adat bármely általad kapcsolatba hozható adat, az adatból levonható, rád vonatkozó következtetés, mely nem minősül közérdekű vagy közérdekből nyilvános adatnak, különösen a név, lakcím, azonosító jel, email cím.

 

A weboldal adatkezelője: Football Factor KFT (1062 Budapest. Andrássy út 81.) Kijelentjük, hogy az adatbázisunkban meglévő adatok (neved, email címed, posta címed, telefonszámod, azonosítód) kezelésének célja az oldalakon elérhető szolgáltatások nyújtásának biztosítása, a személyre szabott tartalmak és hirdetések megjelenítése, statisztikakészítés, az informatikai rendszer technikai fejlesztése, és a felhasználók jogainak védelme. Az adatokat a Football Factor Kft felhasználhatja arra, hogy felhasználói csoportokat képezzen, és a felhasználói csoportok részére a Társaság weboldalain és hírlevélben célzott tartalmat, és/vagy hirdetést jelenítsen meg.

 

A Football Factor Kft az általad megadott személyes adatokat a fenti céloktól eltérő célokra nem használhatja fel. Személyes adatok harmadik személynek vagy hatóságok számára történő kiadása - hacsak törvény ettől eltérően nem rendelkezik kötelező erővel – csak a te kifejezett hozzájárulásod esetén lehetséges.

 

Személyes adataidat a felhasználás céljának megszűnése után, vagy kérésedre adatbázisunkból töröljük.

 

A nyilvántartásunkhoz szükséges adatszolgáltatás önkéntes. Szolgáltatásaink igénybevételével hozzájárulásodat adod adataid fent meghatározott felhasználásához. Azok törlését, vagy tiltakozni az adatkezelés ellen, jogodban áll bármikor kérvényezned, annak sikertelensége esetén 30 napon belül lehetőséged van bírósághoz fordulni.

 

Kérésedre az általunk kezelt személyes adataiddal kapcsolatban tájékoztatást adunk, illetve azokat módosítjuk.

 

A birtokunkba jutott adatok feldolgozására vonatkozó tevékenységeket a mindenkor hatályos jogszabályoknak megfelelően és az Adatvédelmi Nyilatkozatban lefektetett elvek szem előtt tartásával végezzük. Szolgáltatásaink igénybe vételével hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy a megadott adatok az adatfeldolgozóhoz továbbításra kerüljenek.

 

Az általad megadott információkért felelősséget nem vállalunk. Amennyiben tudomásunkra jut, hogy az információk valamely harmadik személy jogait vagy a jogszabályokat sérti, vagy a jelen adatvédelmi szabályokat megszegik, illetve az adatvédelmi szabályok be nem tartásával kárt okoznak, jogunkban áll megtenni a szükséges jogi intézkedéseket, együttműködve az eljáró hatóságokkal.


Honlapunk a felhasználói élmény javítása és folyamatos fejlesztése érdekében sütiket (cookie) használ. A sütik személyes adatot semmilyen esetben nem rögzítenek. A sütik felhasználói preferenciák tekintetében nyújtanak nekünk folyamatos segítséget annak érdekében, hogy a számodra legjobb termékeket kínálhassuk. A sütik számunkra statisztikai adatokat szolgáltatna a felhasználói szokásokról. A sütiket legfeljebb 365 napig tároljuk. Amennyiben semmiképpen nem szeretnéd, hogy a rendszered sütiket tároljon, úgy javasoljuk a böngésződ inkognitó módjának használatát. 

 

Biztosíthatunk arról, hogy a birtokunkba jutott információk védelme iránt teljes mértékben elkötelezettek vagyunk. A jogosulatlan hozzáférés és nyilvánosságra hozatal elkerülése, az adatok pontosságának biztosítása és a legmegfelelőbb adatfelhasználás érdekében a megfelelő fizikai, elektronikus és műszaki módszerekkel őrizzük és biztosítjuk az online módon gyűjtött információkat.

 

A Honlap használatából eredő közvetett vagy közvetlen károkért felelősséget nem vállalunk.