Szállítási és Számlázási Feltételek

SZÁLLÍTÁSI ÉS SZÁMLÁZÁSI FELTÉTELEK


A megrendelés lezártát követően a megrendelőnek a Football Factor KFT e-mailt küld a vásárlás megerősítéséről. Megrendelést csak a webshopon keresztül tudunk fogadni, a más módon leadott megrendelések nem kerülnek feldolgozásra. Amennyiben elakadsz a megrendelés során, vagy bármilyen kérdésed lenne, keress minket a fejlécben található elérhetőségeinken.

 

A számla a fizetés módjának megfelelően kerül kiállításra, azt a termékkel együtt postázzuk.  


A szállítási költség fizetési módtól függetlenül 1 000 Ft. 20 000 Ft összeg feletti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes.

 

A kiszállítást a GLS Hungary futárszolgálat teljesíti, 1-3 munkanapon belül. Amennyiben a termék megrendelésével kapcsolatban bármilyen probléma merül fel, akkor ügyfélszolgálatunk telefonon keresni fog. Kérünk, emiatt mindenképp helyes telefonszám kerüljön a rendelésbe! Amennyiben megkeresés 1-2 munkanapon belül nem történik, úgy biztos lehetsz afelől, hogy a megrendelt termék hamarosan megérkezik. 

Különleges alkalmak és akciók idején, (például Karácsony, Black Friday) megnövekedett rendelésszám esetén a rendelés feldolgozásának időtartama változhat. Kérjük, figyeld közösségi média felületeinket illetve weboldalunkat pontosabb információkért.

 

A futárok a kézbesítéssel kapcsolatban szintén telefonon keresnek. A kiszállítások a megadott címre hétköznapokon 8 és 18 óra között történnek.

 

Személyes átvétel esetén a termékeket 2 napig tudjuk tartani.