CR7 KOLLEKCIÓ

Eltökélte, hogy a világ legjobbja lesz. Manchesterből Madridba költözésével, CR7 a kritikusokkal dacolva és a határait feszegetve ért fel a csúcsra. Most a Nike leggyorsabb futball felszerelése ezt a történetet meséli el a fehér, gyémántszerű irizáló színben.

CUT TO BRILLIANCE

CRISTIANO RONALDO PONTOS KÉRÉSEI ALAPJÁN ALKOTTUK MEG. AZ ELSŐ AKI MINDEN CSAPATNAK GÓLT LŐTT ÉS AKI A LEGGYORSABBAN SZERZETT 50, 150, 200, 250 GÓLT.

Nike Mercurial CR7 Cut To Brilliance

INNOVATÍV TAPADÁS ÉS TARTÁS

A normál talajra készült Nike Mercurial Superfly V stoplis férfi futballcipő stabilitásról és kimagasló labdaérintésről gondoskodik. Stoplijait kifejezetten a rövidfüves pályákon való kimagasló tapadásra tervezték.

Nike Mercurial Superfly XI CR7 Cut To Brilliance
Nike Mercurial CR7 Cut To Brilliance

Lehengerlő mozgékonyság

A texturált felsőrésszel rendelkező és innovatív tapadást biztosító, normál talajra készült Nike Mercurial Vapor XI stoplis férfi futballcipő jobb labdakezelést és irányváltást tesz lehetővé rövidfüves pályákon.

Nike Mercurial Vapor XI CR7 Cut To Brilliance
Nike Mercurial Superfly XI CR7 Cut To Brilliance

Illeszkedés

Texturált talpbetét a stabil fazonért. A Dynamic Fit szegély lábfejhez igazodó kényelmet garantál.

ÉRZÉKELÉS

Az All Conditions Control (ACC) technológia jobb labdakezelést biztosít. A NikeSkin technológiával kiegészített Flyknit felsőrész áramvonalas tartást és jobb labdakezelést biztosít.

TAPADÁS

Az üreges stoplikkal ellátott, préselt nejlonlemez optimálisabb tapadást tesz lehetővé. Normál talajra (FG) készült stoplik az enyhén nedves, rövidfüves pályákon való használatra.

Nike Mercurial Vapor XI CR7 Cut To Brilliance

Illeszkedés

Szintetikus bőr felsőrész dombornyomott, vízszintes barázdákkal a fokozott labdakezelésért. A cipőnyelv nélküli kialakítás lábfejhez simuló, stabil fazont garantál.

ÉRZÉKELÉS

Az All Conditions Control (ACC) technológia pontos labdakezelést biztosít. Vékony lábujjrész segít, hogy alá tudj nyúlni a labdának.

TAPADÁS

A préselt nejlonlemez követi a lábfej vonalát, így tartásról és kényelemről gondoskodik. Normál talajra (FG) készült stoplik nedves és időnként sáros, rövidfüves pályákon való használatra.