Nike Play Ice

Play Ice

Játssz az ereidben lévő jégből. Hűvösen, kimérten és elképesztően gyorsan bemutatott sebészi pontosságú zsenialitással.

Nike Play Ice
Nike Mercurial Ice

INNOVATÍV TAPADÁS ÉS TARTÁS

A normál talajra készült Nike Mercurial Superfly V stoplis férfi futballcipő stabilitásról és kimagasló labdaérintésről gondoskodik. Stoplijait kifejezetten a rövidfüves pályákon való kimagasló tapadásra tervezték.

Érzékelés

Az All Conditions Control (ACC) technológia jobb labdakezelést biztosít.

ILLESZKEDÉS

A NikeSkin technológiával kiegészített Flyknit felsőrész áramvonalas tartást és jobb labdakezelést biztosít.

TAPADÁS

Az üreges stoplikkal ellátott, préselt nejlonlemez optimálisabb tapadást tesz lehetővé.

Nike Magista Ice

INTENZÍVEBB IRÁNYÍTÁS

A normál talajra készült Nike Magista Obra II FG stoplis férfi futballcipő precíz labdaérintésről és jobb fazonról gondoskodik, így igazán bravúros mozdulatokat vihetsz véghez a pályán. Normál talajra készült (FG) stoplijait olyan rövidfüves pályákra tervezték, melyek időnként enyhén nedvesek, de csak ritkán sárosak.

TERMÉSZETES LABDAÉRINTÉS

Az innovatív 3D-s textúra természetes labdaérzetet biztosít gyakorlatozásnál vagy versenyeken.

ILLESZKEDÉS

Az All Conditions Control (ACC) technológia nedves és száraz körülmények között is ideális labdakezelést tesz lehetővé.

ELKÉPESZTŐEN JÓ TAPADÁS

A sarkon található bevágott stoplik egy egyedi forgózónát hoznak létre, amely villámgyors fordulásokat és ragyogó fékezőerőt biztosít.

Nike Tiempo Ice

BIZTOS ALAPRÓL INDULÓ DOMINÁNS LABDAÉRINTÉS

A Nike Tiempo Legend VI szilárd talajra készült stoplis férfi futballcipő olyan új, rejtett innovatív elemekkel gazdagodott, melyek révén a láb jobban hozzáfér a labdához, mint valaha. A cipő csúszásgátló technológiával és kiváló minőségű bőrből készült, hogy tényleg te uralhasd a pályát.

KÉNYELMES FAZON

Az első osztályú kengurubőr felsőrészt új, belső középtalpi foglalat rögzíti, így kisebb az elcsúszás és a nem egyenletes rögzítés esélye.

DOMINÁNS LABDAÉRINTÉS

Az All Conditions Control (ACC) technológiával készült kengurubőr verhetetlen labdaérintést és állandó irányítást tesz lehetővé száraz és nedves időben is.

MAXIMÁLIS TAPADÁS

A rugalmas talplemez együtt mozog a lábfejjel, így stabil tartást, tapadást és kényelmet biztosít, míg a kúp és penge alakú stoplik fokozott tapadást és talp alatti labdakezelést tesznek lehetővé.

Nike Hypervenom Ice

LEHENGERLŐ ELRÚGÁS. KIVÁLÓ FAZON

A támadó góllövőknek tervezett Nike Hypervenom Phantom 3 DF normál talajra készült stoplis férfi futballcipőt úgy alakítottuk ki, hogy fokozza az elrúgási gyorsaságot és gyors irányváltásokat tegyen lehetővé rövidfüves pályákon.

JOBB LABDAÉRINTÉS

A rúgási területen lévő textúra segít optimalizálni az elrúgási sebességet. Az All Conditions Control (ACC) technológia nedves és száraz körülmények között is precíz labdakezelést tesz lehetővé.

ITELJES FLYKNIT SZERKEZET

Innovatív Flyknit öleli körül teljesen a lábfejedet, kombinálva a szellőzést, a rugalmasságot és a tartást igénylő területeket, hogy a cipő tökéletesen rásimuljon a lábfejedre.

MOZGÉKONYSÁGOT BIZTOSÍTÓ TAPADÁS

A Nike HyperReactive talp rugalmas elülső része dinamikus, mégis stabil, így lehetővé teszi a gyors befutást és irányváltást normál talajon.