Nike Rising Fast

A NEMZETI CSAPATBAN SZEREPLŐ 95-ÖS ÉVEBEN SZÜLETETT JÁTÉKOSAINK ÁLTAL VISELT RISING FAST KOLLEKCIÓ A ZSENIÁLIS FOCISTÁK ÚJ GENERÁCIÓJA ELŐTT TISZTELEG. A FEKETE ÉS KÉK ALAP, PINK VONALAKKAL ÉS FÉMES TALPPAL IGAZÁN KIEMELKEDŐVÉ TESZIK EZT A CIPŐT.

Nike Mercurial logo

Explosive speed

A normál talajra készült Nike Mercurial Superfly V stoplis férfi futballcipő stabilitásról és kimagasló labdaérintésről gondoskodik. Stoplijait kifejezetten a rövidfüves pályákon való kimagasló tapadásra tervezték.

Vásárolj most
Nike Hypervenom logo

Deadly agility

A támadó góllövőknek tervezett Nike Hypervenom Phantom 3 DF normál talajra készült stoplis férfi futballcipőt úgy alakítottuk ki, hogy fokozza az elrúgási gyorsaságot és gyors irányváltásokat tegyen lehetővé rövidfüves pályákon.

Vásárolj most
Nike magista logo

Unstoppabale playmaking

A normál talajra készült Nike Magista Obra II FG stoplis férfi futballcipő precíz labdaérintésről és jobb fazonról gondoskodik, így igazán bravúros mozdulatokat vihetsz véghez a pályán. Normál talajra készült (FG) stoplijait olyan rövidfüves pályákra tervezték, melyek időnként enyhén nedvesek, de csak ritkán sárosak.

Vásárolj most
Nike tiempo logo

Domination touch

A Nike Tiempo Legend VI szilárd talajra készült stoplis férfi futballcipő olyan új, rejtett innovatív elemekkel gazdagodott, melyek révén a láb jobban hozzáfér a labdához, mint valaha. A cipő csúszásgátló technológiával és kiváló minőségű bőrből készült, hogy tényleg te uralhasd a pályát.

Vásárolj most
Nike Rising Fast footer